BioNyfikens första workshop på Över Gränsen imorgon

Imorgon är det dags för BioNyfikens första workshop. Den kommer hållas på den större träffen Bakom Skärmen – Över Gränsen som samlar diverse teknikorienterade föreningar i Stockholmsområdet för gemensamma samtal och mingel om teknik, nutid och framtid. Det kommer även bli en politikerpanel med representanter från Piratpartiet, Miljöpartiet och Moderaterna.

Under BioNyfikens workshop kommer vi visa hur man med enkla hushållsmedel kan extrahera sitt eget DNA och visa att tekniken kan användas för att extrahera DNA:t från nästan allt som innehåller DNA.

Plats
Hangövägen 18 i Värtahamnen. Enklaste sättet att ta sig dit är att åka tunnelbanans röda linje till Ropsten och sedan ta buss 76 mot Norra Hammarbyhamnen och gå av vid busshållsplatsen Hangövägen.

Tider att passa
Den stora träffen börjar klockan 14:00 och pågår till 17:00. BioNyfikens workshop börjar klockan 15:00 och sen så kör vi workshopen en gång till klockan 16:00.

Övrigt
Det är gratis att medverka i BioNyfikens workshop. Det kommer finnas mat och dryck att köpa för kontanter på plats men om du vill delta i Bionyfikens workshop bör du helst inte äta nåt 30-60 minuter innan workshopen börjar, så att du inte spottar ut matrester i din kopp.

Över gränsen

One thought on “BioNyfikens första workshop på Över Gränsen imorgon

  1. Pingback: Sveriges Radio skriver om BioNyfiken | Biohacking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.