Publicerad 2 kommentarer

Testa chippet innan du sätter in det

Det är många som vill ha chippet insatt i handen just nu. Men innan man sätter in chippet bör man fundera på varför man vill sätta in det och då ta reda på om chippet funkar med det man har tänkt sig. Förutom att det finns två olika men vanligt förekommande standarder i Sverige så är läsavståndet för 125 kHz-chippet så litet att det oftast inte funkar även om läsaren är av rätt typ. Jag får därför ofta frågan ”funkar chippet med X?”. Jag vet oftast inte svaret. Enklaste sättet att definitivt veta är att testa med chippet. Då får man förutom att veta vilken typ av läsare det är även veta om läsavståndet funkar bra. Så därför kan man nu köpa chippet i vår nylanserade webbshop på chipster.nu. Hoppas det gör det lite smidigare att ta reda på om chippet funkar med det ni tänkt er eller inte.

Chipster.nu Webbutik

2 reaktioner på “Testa chippet innan du sätter in det

  1. Kan man inte köpa det andra chippet också? För att testa?

    1. Det andra chippet är väldigt svårt att få tag på och väldigt dyrt att köpa in när man väl hittar det så tyvärr kan vi inte erbjuda den som ett testchip, men vi hade gärna velat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *