Publicerad Lämna en kommentar

Tack för SBMC16!

Igår hade vi biohackingkonferensen SBMC16 och det blev jättelyckat! En utvärdering återstår att göras men sammanfattat besöktes konferensen av över 120 personer och vi hade talare från många olika delar av världen, från Finland till Peru. En av grundarna av det pågående Kickstarterprojektet Bento Lab besökte oss och talade om projektet och demonstrerade en prototyp! Och vi hade besökare som hade tagit sig till Stockholm från både Örebro och Paris bara för att besöka konferensen. Det bjöds på Bulletproof Coffee och på kvällen rundades dagen av med pizza, öl och mingel på den nya inkubatorn H2 Health Hub.

Hann tyvärr inte ta speciellt många bilder men man kan alltid kolla tillbaka i Twitter, Instagram och Facebook.

Tack till alla som deltog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *