Publicerad 2 kommentarer

Bli chippad i Musikhjälpen och få fem års gymmedlemskap!

Det är många som vill bli chippade, men möjligheterna till att bli chippad har varit få i år. Nu finns det en sista chans till att få ett chip i år, och dessutom live i TV. Via chipster.nu samarbetar vi med Musikhjälpen och auktionerar ut en chippning live i Musikhjälpen-buren torsdag den 17e december. Tiden för detta är inte helt optimal då det är klockan 04.00 på morgonen. Men Musikhjälpen behöver bra innehåll dygnet runt och vi ställer upp på det när pengarna går till välgörenhet (årets tema är ”Ingen ska behöva fly undan klimatet).

musikhjalpen
Så fort auktionen har lagts upp på Tradera kommer jag posta länken här och då kan ni gå in och lägga ett bud. Detta blir alltså sista chansen i år, plus att man får vara med i TV. Försöker också få andra företag att donera saker som kan ingå i chippet.

Uppdatering: Så, då är auktionen uppe! Ni hittar den här. Har precis fått veta att SATS ställer upp med ett fem år medlemskap till denna auktion! Det innebär att värdet på denna auktion totalt är 32000kr! Så du blir chippad live i TV + fem års medlemskap på SATS där man kommer in med chippet. Detta kan man ju inte missa 🙂

2 reaktioner på “Bli chippad i Musikhjälpen och få fem års gymmedlemskap!

    1. Kristofer, vi försöker få SATS att gå med på att ge 6 månaders gratis medlemskap på SATS också i denna auktion. Så bli chippad live i TV + 6 månader på SATS där man kommer in med chippet. Vad tror du om det? 🙂

      /Sina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *