Publicerad Lämna en kommentar

Hjälp oss flytta labbutrustning

För några veckor sedan fick vi möjligheten att besöka ett företagslabb och ta vad vi ville av utrustningen och möblerna eftersom företaget skulle lämna lokalen. Vi har varit där vid två tillfällen och samlat på oss en lagom mängd grejer. Nu måste vi transportera dessa saker till labbet. För att göra det kommer vi ordna med flyttlådor och papper för att skydda de mest ömtåliga sakerna och packa ned dem i lådorna. Vi kommer även ordna en skåpbil som kör prylarna till labbet.

Men vi behöver hjälp med att packa ned grejerna i kartongerna och flytta ned dem till entréplanen (hiss finns) där skåpbilen kommer stå, och vi behöver hjälp med att packa in sakerna i bilen.

Transporten av sakerna ska samordnas med städningen av Makerspace på Wallingatan och måste därför göras nu på onsdag den 15:e. Vi börjar kring kl 17-18. Grejerna vi samlat på oss är väldigt viktiga för driften av ett labb så vi skulle uppskatta all hjälp vi kan få. Det är bara att dyka upp om man kan hjälpa till. Adressen är Torsgatan 26. Denna information kan även hittas på vår meetup-grupp.

Nedan finns två bilder på en del av grejerna vi samlat på oss.

2015-04-09 18.35.50

2015-04-09 18.35.40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *