Publicerad Lämna en kommentar

Vill du bygga Sveriges första öppna labb?

Vi har börjat bygga på lokalen som ska bli Sveriges första öppna labb. Men vi behöver hjälp. Varje onsdag under våren kommer vi samlas i Makerspaces nya lokal på Drottning Kristinas väg 53 (KTHs campus på Vallhallavägen) och bygga på labbet. Hittills har det mest skrubbats golv, dörr och hamrats i väggen. På onsdag blir det troligen spacklande av hålen i väggarna och nästa tillfälle sanda ner och måla. Golven kan troligen skrubbas en omgång till med tanke på hur mycket kalk och salt som lagrats på dem. Efter det ska bord och prylar flyttas in om inget annat behöver göras därimellan.

2015-02-18 18.07.37

Vill du vara med och hjälpa till med allt detta? Kom då till Drottning Kristinas Väg 53 på onsdag, från och med 18:00 tills vi tröttnar. Du behöver inte ta med dig något, men bekväma kläder hjälper. Kan också vara brist på verktyg så om du har nåt som kan användas i arbetet får du gärna låna ut. Socialt umgänge utlovas. Mer information finns i vår meetup-grupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *