Publicerad Lämna en kommentar

Nytt år med nya events

Dags att dra igång igen efter julledigheten. Det kommer bli ett lika eventfullt vår som det var under hösten. Troligen blir det fler events under våren. Vi kommer ha de nu vanligt återkommande chipningseventen (redan en inplanerat i Göteborg), vi kommer ha meetups och projekt för de som är intresserade biologi och vi kommer ha en del meetups kring nevrovetenskapliga ämnen såsom tDCS, TMS och andra förkortningar. Vi kommer även ha en del allmänna pubträffar där vi bara träffas, pratar, diskuterar och umgås.

Formen för träffarna som berör molekylärbiologi, såsom PCR och bioluminiscens kommer förändras i år jämfört med förra. Eftersom projekten som kräver dessa tekniken tar ett par månader att utveckla kommer vi köra återkommande meetups på ämnen PCR och bioluminiscens under hela våren. Det kommer alltså bli minst en meetup per månad för PCR respektive en för bioluminiscens. Tanken är att vi bestämmer oss för ett gemensamt projekt som vi samarbetar på och vi använder internet som kommunikationsverktyg, men vi träffas också en gång i månaden under öppna former för att presentera våra delresultat och jobba med de fysiska grejerna. Mer information och kalender kommer komma snart.

Just nu finns det redan två inplanerade träffar. Det första är en planerings- och hängträff i Stockholm där det är tänkt att vi ska prata om den närmaste framtiden och bara hänga. För mer information se meetupgruppen här och anmäl dig. Det andra är ett event på fredag den 16:e i Göteborg för de som vill chippa sig. Mer information om detta event finns här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *