Publicerad Lämna en kommentar

Vad vi har gjort senaste tiden

Var en tid sen jag uppdaterade här. Det är för att det händer så mycket just nu att jag inte har haft tid. Här är en snabbuppdatering.

Vi hade en meetup förra söndagen där vi beslutade att sätta upp ett forum som kommunikationsplatform. Nu har vi satt upp den. Om du har frågor, idéer eller är intresserad av att engagera dig i rörelsen ska du besöka forumet.

Sveriges Radio har gjorde ännu en intervju med oss. Denna gången angående bioluminiscens. Vår sista planerade meetup för i år kommer vara en introduktion i bioluminiscens.

Vi var med när Malmö startade sin biohackinggrupp.

Vi var med på konferensen SIME som gick igår och förrgår. Vi hade byggt vår egen hemhackade tDCS som SIMEs VD Ola Ahlvarsson bar på scenen inför tusentals människor. Vi hade även med oss Calm Body som på scen satte in ett implantat på en person. Totalt chippade de 22 personer under dessa dagar. Det var ett bra tillfälle för oss att visa upp oss för människor som annars aldrig skulle ha hört talas om biohacking.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *