Publicerad Lämna en kommentar

Gå med i BioNyfikens maillista

Tycker du det verkar spännande med biohacking och vill vara med och driva utvecklingen i Sverige? Du kan börja med att gå med i vår Google Group där vi kommer börja föra våra diskussioner. En Google Group är helt enkelt en mailinglista. Så här gör du:

1. Klicka här.
2. Klicka på länken ”Ansök om medlemskap”. Klicka på knappen ”Ansök om att gå med i den här gruppen” när rutan poppar upp.

Alla får vara med så den här lilla processen är bara en liten formell grej.

Sen kan man följa diskussionerna på den sidan eller ställa in så att meddelandena som postas i gruppen mailas direkt till ens mail. Om du själv vill skriva till maillistan klicka på knappen ”Nytt ämne” på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *