Publicerad Lämna en kommentar

Tack alla som deltog på BioNyfikens första event!

Då har vi gjort det, Sveriges första biohacking-event. Det var jävligt roligt och jävligt lyckat. Intresset var mycket större än jag trodde så jag tror verkligen att biohackingen har en framtid i Sverige. Det var väldigt många som var nyfikna och hade många frågor. Sverigesradio var också där och gjorde en interjuv medans jag visade en av deltagarna hur man extraherar sitt eget DNA. Vet inte om det kommer upp eller när men kommer länka det här om det kommer upp. Tack också till alla som deltog på vårt event!

Har tyvärr inga bilder. Hann inte ta några eftersom jag hade fullt upp med workshoppen och det var många intresserade som vill prata, men det var många andra som tog bilder så om någon annan lägger upp några bilder så kan jag sno dem.

Men hur går vi vidare härifrån? För det första har vi ytterligare fyra arrangemang planerade inför hösten. Vi letar också efter en lokal. Om någon har nåt tips får ni gärna höra av er. Det ska vara gratis eller riktigt billigt till en början. Det tredje är att om det finns företag eller universitet som vill ge bort labbutrustning tar vi gärna emot dem (när vi har lokal). Personligen ska jag hålla i ytterligare en workshop på temat om enklare labbutrustning som man kan bygga hemma. Jag planerar också för en del andra diybio-projekt som jag vill genomföra det kommande året.

Om man vill engagera sig i BioNyfiken eller följa med i vår utveckling kan man antingen bli medlem här, like:a oss på Facebook eller gå med i vår Meetup-grupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *